Luxe motor te koop. Luxe Motor (2006) te Koop Aangeboden op simplyauth.com 2019-02-25

Luxe motor te koop Rating: 8,2/10 326 reviews

LUXE MOTOR motorboot te koop

luxe motor te koop

De opbouw is door de vorige eigenaar erop gelast. Een mooi schip om om te bouwen naar woonschip of ark. We willen goed uitzicht naar buiten en niet in een donker ruim leven, en natuurlijk willen we van alle gemakken voorzien zijn. Hierbij hebben wij getracht de combinatie te creëren van enerzijds, de klassieke vormgeving en scheepsbouwtraditie en anderzijds, de toepassing van jarenlange ervaring en de nieuwste ontwikkelingen in de scheepsbouw. Af en toe wat dagen varen, maanden aaneen weg of misschien wel wonen aan boord, het kan in dit geval allemaal.

Next

Luxe Motor motorboot te koop op de waterport marktplaats

luxe motor te koop

Scheepsmakelaardij Goliath is 7 dagen in de week open behalve 3 maanden in de winter om u te ontvangen met een kopje koffie. Bent u op zoek naar een schip waarmee u kunt doen wat u wilt, dan zou deze Luxe Motor een goede keus kunnen zijn! Featured with all creature comforts, she is ideal for cruising the inland waterways French canals! Euroship Luxe Motor 1800 dit is een zusterschip van de Euroship Demo. . Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Euroship Luxe Motor 1800, demoschip van Euroship, is op afspraak te bezichtigen. Door deze combinatie is er een serie schepen ontstaan die elk uniek zijn.

Next

Luxe Motor katwijker uit 1926 te koop op simplyauth.com

luxe motor te koop

Bij serieuze interesse kan de lijst met afwijkingen worden opgevraagd. Van het middelste hoogste gedeelte kan het dak in twee delen opengeklapt worden. Hierbij heeft hij de huid boven het berghout verhoogd met 50 cm over een lengte van 18 meter en de gangboorden zijn versmald. Euroship Luxe Motor 1500, deze uitvoering heeft een breedte van 4 meter, gebouwd voor een Ierse klant. This is a very special yacht indeed, the history from building up to today is well documented. Euroship Luxe Motor 1800, twee keer, varen samen een stukje op, dit schip is geheel door de eigenaar zelf gebouwd.


Next

Luxe

luxe motor te koop

Aft guestcabin with washbasin with cupboards and locker. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes tussen 19. Indeling: Vooronder, toeganglijk met deur via het ruim, geen stahoogte. Forward and aft lazarettes for storage and access to engine room. Ook zijn er diverse variaties getekend op gebouwde schepen, elk met specifieke ontwerp details die vaak hun oorsprong hebben gevonden tijdens gesprekken met klanten.


Next

Luxury Motor for sale 55 boats on Botentekoop. Nl

luxe motor te koop

In de nieuwbouw worden veel lemmeraken gebouwd zowel in toer- als wedstrijd uitvoering, van de hand van vrijwel alle bekende scheepsontwerpers. Het is ook vaarklaar en ondanks dat varen de laatste jaren niet veel meer gebeurde kunt u er na het starten van de motor zo mee weg. Een paar treden lager is de ook al ruime keuken met eettafel. Dan kunt u eenvoudig en gratis een. Luxe Motor katwijker Basisinformatie Merk: Luxe Motor Type: Katwijker Conditie: Gebruikt Bouwjaar: 1926 Lengte m : 28.

Next

Luxe Motor katwijker uit 1926 te koop op simplyauth.com

luxe motor te koop

Euroship Luxe Motor 1800, dit schip is geheel door de eigenaar zelf gebouwd, ook het casco. Overwinteren in Zuid Frankrijk, lange reizen maken over de Europese binnenwateren, wie droomt daar niet van. Deze Luxe Motor heeft mooie lijnen, veel dekruimte en ook de ruimte in het interieur is heel behoorlijk. Euroship Luxe Motor 1800, gebouwd in Maasbracht voor ervaren scheepseigenaar. Laatste diktemeting en onderhoud is van 20-10-2016. Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging aan boord.

Next

85 boten te koop van Scheepsmakelaardij Fikkers bij simplyauth.com

luxe motor te koop

Om een indruk te krijgen wat er allemaal voor bedrijvigheid is op het terrein 't Ges, verwijs ik u naar de website www. Het schip heeft een ruime, ronde kuip, met een afsluitbare tent. Het geheel is met lichte materialen gebouwd, zodat de utstraling licht en ruim is. Het is moeilijk te bepalen waarvoor een bepaald schip het meest geschikt is. Zo ontstaat Uw persoonlijke schip, tot nu toe hebben we meer dan 50 bouwpakketten, casco's en technisch vaarklare schepen geleverd aan zowel particulieren en werven en tot nu toe is er geen enkele exacte copie gemaakt van een eerder ontwerp al zijn er natuurlijk wel gelijkende schepen die dan in indeling weer anders zijn. Euroship Luxe Motor 2200, werfgebouwd casco, door de eigenaar geheel in eigen beheer afgebouwd. Euroship services heeft een Luxe Motor van 18 meter voor de wal liggen, maak een afspraak en U bent van harte welkom om dit schip te bekijken, we kunnen dan ook meteen Uw persoonlijke project bespreken.

Next

ALM LUXE MOTOR 1500 CL motorboot te koop

luxe motor te koop

Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip. Euroship Luxe Motor 1500, modern stuurhuis, twee stuks gebouwd voor Peter Tinnemans Maasbracht. De Luxe motor, de nostalgie, de sfeer van vervlogen tijden, je zou bijna denken dat het niet meer kan maar niets is minder waar, het kan nog steeds en wat het mooie is je hoeft er geen oud schip voor te kopen wat naar diesel stinkt en wat klam en nat is van binnen. Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Euroship sercvices heeft de tekeningen uit de oude doos gehaald en die zorgvuldig bestudeerd. Deze prachtige Luxe Motor is van alle gemakken voorzien om er langdurig op te verblijven, of zelfs op te wonen.

Next

Luxury Motor for sale 55 boats on Botentekoop. Nl

luxe motor te koop

Daarnaast hebben we de eisen van deze moderne tijd op een rij gezet, we worden allemaal langer, we willen leefruimte, zowel binnen als buiten. Afspraken voor bezichtigingen kunnen 6 dagen per week vooraf rechtstreeks worden geregeld met het White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland; kantoor in Sneek. Knippen en plakken om de indeling te maken die U wenst en tijdens een gesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken om zo de haalbaarheid van uw wensen te bekijken zowel in het ontwerp als ook naar de bouwkosten. Heeft u zelf een Luxe Motor motorboot, en wilt u die verkopen? Euroship Luxe Motor 2300, woonschip in Amsterdam, geen motor, voldoen aan de nieuwe richtlijnen binnenwaterbeheer. Euroship Luxe Motor 2200, dit schip heeft twee spudpalen en een autogarage voor een Smart. Naast deze activiteiten hebben wij een lijn luxemotorschepen ontworpen, in samenwerking met Gaastmeer Design. Op het achterdek staat nog een losse roef om er eventueel op te lassen.

Next

LUXE MOTOR motorboot te koop

luxe motor te koop

Euroship Luxe Motor 2200 op haar ligplaats in Engeland Euroship luxe motor 20 meter deksalon, is geheel in engeland gebouwd, wordt door de eigenaar zelf afgebouwd. For easy acces on deck two slliding doors on either side of the pilothouse and large slidingdoor to the cockpit area. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Euroship Luxe Motor 1800, werfgebouwd casco wordt door de eigenaar zelf afgebouwd.

Next