Top 10 dagelijkse irritaties. top 10 mensen of dingen die iedereen heel erg irriteren 2019-02-17

Top 10 dagelijkse irritaties Rating: 4,2/10 1656 reviews

» TOP 30 GROOTSTE ERGERNISSEN ALS JE UIT ETEN GAAT

top 10 dagelijkse irritaties

Ik kook 360 avonden per jaar. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen dat fout doen. Wanneer je meer praat dan dat je traint ben je niet gefocused. Ten eerste sluit deze winkel op zaterdag al om 15:00, ten tweede zijn er veels te weinig van. Ze verhuizen naar Amsterdam met hoop op een betere toekomst. Steeds terugkerende garnering aardbeien, kiwi, rucola en alfalfa zijn klassiekers.

Next

10 IRRITATIES OP EEN VERJAARDAG!

top 10 dagelijkse irritaties

En dan vooral wanneer er geen vertrouwd uitziend persoon in zicht is die 'wel even op je spullen zou kunnen letten'. Je wrijft je ogen nog eens goed uit om er zeker van te zijn dat je je niet meer in dromenland bevindt, maar nog steeds zijn de ramen met dat witte spul bedekt. Personeel dat met hun ogen rolt als je iets vraagt of zegt. Luide telefoongesprekken in het openbaar. Het gaat om dingen van alledag, zaken en ervaringen waar ieder van ons in het dagelijks leven wel mee te maken krijgt.

Next

Lijstjes will never die!!!!: Top 10 Presentatie Irritaties

top 10 dagelijkse irritaties

Voor sommige van jullie misschien, maar een aantal van jullie bespreken gewoon hun hele weekschema of wat ze in het weekend gedaan hebben, really? En of het anders zachter kan, omdat je dit niet accepteert. Die vervelende situatie kun je betrekkelijk eenvoudig voorkomen door je kleren de avond tevoren klaar te leggen op een moment dat je niet zo gehaast bent. Je moet maar zo denken, de mensen die werken achter de kassa kunnen ook weinig aan de drukte doen als er te weinig personeel op de werkvloer loopt. Kom op, gooi het er allemaal maar eens uit! Doe je dat namelijk niet, dan bestaat er een kans dat er zich tijdens de haarverzorging ineens een vreemd soort sneeuwvlokken in je haar beginnen te vormen. Mensen die elkaar moeten aanspreken, moeten praten voor anderhalf uur en nog net geen thee bij zich hebben. Leuk om ze eens op te schrijven, voeg er nog 1 toe: irritante verkooptelefoontjes.

Next

Dagelijkse ergernissen

top 10 dagelijkse irritaties

Ik ben totaal niet sterk, maar kan verbaal heel erg tekeer gaan, zonder te vloeken. Vergeet ook niet even te Abonneren! Hou ik niet van, maar net als andere mensen doe ik dat ook wel eens. Met mevrouwtje aangesproken worden 9. Als je heel veel zin hebt in een avocado en hij na een miljoen jaar nog steeds niet rijp is. Niet dat ik volmaakt ben of nooit een oordeel heb, maar ik heb wel geleerd in de loop der jaren trek niet gelijk je conclusie maar kijk verder dan je neus lang is en vraag je ook eens af waarom en hoe kan iets.


Next

Top 25 Meest Succesvolle Nederlandse Films Aller Tijden

top 10 dagelijkse irritaties

Maar wanneer ik de kleedkamer binnenstap om mijn spullen op te bergen in een kluis dan hoef ik echt geen naakte dude te zien. De onaangepaste familie Flodder wordt naar Amerika gestuurd voor een uitwisseling. Dus denk even na voordat je een conclusie trekt. Ik noem het weleens: mensen die op de verkeerde slakken zout leggen. Je kan geluid maken, maar doe het met mate. Hoge nood onderweg In de ochtendhaast heeft men weleens de neiging om dingen over te slaan om tijd te winnen.

Next

Een kudtkoekiewall. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.

top 10 dagelijkse irritaties

Dat is het moment waarop je droom begint te vervagen, en de contouren van je slaapkamer langzaam zichtbaar beginnen te worden, alsmede de omtrek van iemand die met wilde armgebaren en een hoop kabaal duidelijk maakt dat je meteen je bed uit moet komen omdat één of ander noodgeval je onmiddellijke actie vereist. Hij heeft wel een pleegmoeder, maar mag alleen binnenkomen wanneer hij haar geld overhandigt. Opgewekt trek je je jas en schoenen aan, en onderweg naar de voordeur werp je even een snelle blik in je agenda om na te gaan wat er vandaag op de planning staat. Als iemand anders zijn fiets in mijn rekje zet het gaat op kamernummer … I will find you! Als er dan toch iemand naast je zit, oké. Welliswaar zal dat er niet voor zorgen dat je je koffie alsnog krijgt, maar dat je je daarna beter zult voelen is gegarandeerd! En nooit, nooit zelf een nieuwe rol halen als het wc-papier op is maar in plaats daarvan al mijn tissues opmaken. Je moet het ergernis moment gaan afzwakken. Ze hebben een fantastische tijd samen, totdat Olga zich vreemd begint te gedragen.

Next

Mijn Top 10 Irritaties in de sportschool:

top 10 dagelijkse irritaties

En nu ben ik erg nieuwsgierig waar jullie je aan ergeren? De volgende keer kun je dan ook maar beter eerst even koffie gaan drinken alvorens je onder de douche stapt, of de andere gezinsleden vriendelijk doch dringend te verzoeken om niet ál te lang onder die douche te staan. Er zijn een aantal mensen die staan te bellen in de sportschool of zitten rustig te appen tijdens het trainen… Nah zo werkt het niet, hoe wil je gefocused zijn als je meer met je telefoon bezig bent dan met je training? Net zoals de vorige keer staat ze niet op volgorde, maar zijn het gewoon 10 dingen die mij het meeste irriteren! Sommige mensen gaan daar echter wel heel ver in, en slaan zelfs een bezoek aan de wc over. Zelfs de meneer van de fietsenstalling, die mij niet eens kent, zegt dat hij de klok op mij gelijk kan zetten! Niet ze vast, netzoals de rest van het tijdschrift of vermijdt ze! Zo ga ik er een beetje mee om, misschien helpt het jou ook. Stank Het is normaal dat je zweet tijdens het trainen, als je echt hard traint dan ga je vanzelf wel zweten. Het liefst blijf ik tot laat in de nacht op, en slaap ik tijdens de ochtend in plaats van de nacht.


Next

Tien dagelijkse ergernissen!

top 10 dagelijkse irritaties

Greet vindt het erg jammer dat ze vertrekt. Mensen die met zijn drieën of vieren naast elkaar in een rij over straat lopen zodat je er niet langs kunt. Dit is een video waar ik een paar irritaties met jullie deel, en vertel waar ik me aan erger in het dagelijks leven. Laten er nou ook van die mensen zijn die blijven zitten, je aankijken en niet eens hun benen aan de kant doen. En met álle deuren open. Ergernis vanwege burenoverlast is eigenlijk alleen maar iets aan door het bespreekbaar te maken.

Next

10 foto's van de meest herkenbare irritaties uit het dagelijkse leven

top 10 dagelijkse irritaties

Wel drie keer, toen had ze door dat ik het niet begreep. Kom niet vaak onder de mensen dus dan heb ik niet snel last van. O ja, en wat van die muffe nootjes. Train hard maar train niet alsof het de laatste keer in je leven is dat je naar de sportschool mag. Overdrijven Dan heb je nog van die mensen die moeten overdrijven en moeten showen hoe sportief ze zijn.

Next