Volim da se jebem. Jebem se sa drugim a muz me gleda « Blog 2019-02-14

Volim da se jebem Rating: 5,6/10 851 reviews

Tajna želja

volim da se jebem

Jebacu te celog leta, dolazicu u Bg u ovo ime, cesto. Zastenjala sam i pocela da molim, ali ne znam sta sam htjela. Bilo kako bilo, žena se čuva, a ostale su tu da bi se muški rod ispraznio u svakom smislu. Lezem preko njega, i krecem lagano. Opet sam počela da ga navlačim objema rukama.

Next

Jebi me do ludila!

volim da se jebem

Osjetila sam žmarce a ruka mi je instinktivno kliznula ispod kratke suknjice. Ulazi jos dublje, ali mu ne dam da bude grub. Prstićem sam si čeprkala po njoj ali kad sam podigla glavu, Dona više nije bilo na mjestu odakle me je promatrao. Teta je čučnula iznad njega i zadigla suknju. Bila sam mokra i slaba.

Next

Stanislava Jovanović kurva

volim da se jebem

Na moje veliko zaprepaštenje, maca mi je još bila mokra. Samo sam tvoj veceras, sta god zelis, imas. Nabijali su me, mislila sm da cu se onesvijestiti. Postaje tako osetljiv, Zeli da ga gutam,a ne samo da mu sisam glavic. Ušutila sam se I brzo sakrila iza bale sijena I vidjela mamu kako ulazi u staju.

Next

Jebi me do ludila!

volim da se jebem

A I ćerki sam ti prije par dana svršio u usta. Volio me je pa sam mu prišla I lagano rukom prevukla preko njegove izbočine. Ženu, svoju ženu, oženjenu ženu, treba puniti, to nije sporno, ali samo kada želiš da svoju porodicu proširiš za jednog člana koji će život započeti u tvom domu. Naučit ću te kako se ovo radi. Silovito joj je raširio noge, samo svukao sniježno bijele seoske hlače i vidjela sam bar 20cm dugo i 7 cm široko koplje koje se spremalo probosti moju tetu. Nakon ovog su se mama I Don ponovo počeli igrati a ja sam otišla u kuću umorna od trljanja svoje mačkice. Iz mraka je izašla neka sredovečna žena i bez reči počela pušiti mom Milošu, a pored mene se stvorio stariji muškarac i odmah mi strpao kurac u usta.

Next

volim da jebem zene, Seks

volim da se jebem

Nikad prije nisam ništa slično uradila I oklijevala sam, no teta me je ohrabrivala dok je jahala na Donovoj kurčini, kao iskusna jahačica. Hocu da svrsis, i ima da vristis. Vec je bio dole, ustinuo me je za bradavicu usput, napravio joj je oblik prema pritisku, nastavlja dole, osecam usne, njegove ruke kako oslobadjaju prilaz centru od mojih nogu i pokusaja da se iole malo borim. Hocu da svrsim dok me cepas, tvoja sam veceras, davi me,udaraj ako hoces. Ono što nisam odmah primjetila je Don, koji je sa vrata gledao kako konj prodire u moju majku, I navlačio objema rukama svoju grandioznu kurčinu. Slobodno me iznenadi jos koji put! On mi je bio cilj vec duze vreme.

Next

Jebi me do ludila!

volim da se jebem

Sedam na njega, ubacujem ga unutra, time sto ga grabim zeljno. Onda su poceli da se redaju tako na meni, uvijek isti sistem, samo qr'c u picki drugi. Pretpostavljam das u za tih desetak godina braka već više puta doživljavali krizu i tražili izlaz iz nje začinjavajući svoj ljubavni život raznim egzibicijama. Znala sam da ce biti na svadbi. Sa tobom svrsim drugacije, mnogo radim, ali mi pruzis rajsko svrsavanje. Lizao je,grickao,sisao klitoris i gurao jezik duboko cas u moju picku cas u guzu. Nakon što ga je položio na ulaz u moju picu, malo se smirio, valjda postajući svjestan da će me potpuno razvaliti ako uđe bez najave.

Next

Tajna želja

volim da se jebem

Okrenuli su me na ledja i poceli da masiraju moje sise, moj stomak, rasirili su mi noge i masirali unutrasnju stranu butina. Sisao me je kao sto dijete sisa majcinu sisu. Kad sam usla u stan, pomogao mi je da skinem jaknu i samo me lagano gurnuo prema kupatilu u kojem je bila pripremljena kada puna tople vode i mirisne pjene. Moj muz zna da ja to volim u svim pozama, oblicima i sto je najvaznije, u svim rupama. Pitala sam se kakav bi ukus imao slatkiš iz te ogromne alatke pa sam se lagano preselila tik ispod njega pokušavajući da vrh strpam u usta. Trzao se a sperma je pocela da mi curi na sve strane. Don je zatražio da mu sjednem na lice.


Next

Obožavam da jebem

volim da se jebem

Uzivam u sexu potpuno,volim sve da radim i ne stidim se da pricam o tome. Obuhvatila sam mu sada dignut kurac i odmah primetila da je strašno tvrd i debeo jer sam jedva sastavila prste oko njega i stala ga lagano drkati dok je on meni zabadao prst u uveliko vlažnu pičku. Onda sam mu rekla da je on na redu. Bilo je 9 muškaraca i isto toliko žena i svaki muškarac je umočio svakoj ženi, a kada bi svršavali, jednostavno bi ga nabili u usta prvoj do sebe. Debelo je bio u pravu.

Next

Tajna želja

volim da se jebem

Onda sam jednom od tipova rekla da legne na ledja, ali tako da mu noge budu pruzene prema mom muzu. Svrsavala sam na njegovom kurcu kao luda,vise ni sama ne znam koliko puta sam svrsila,ali on nije posustajao,kako je vreme prolazilo on me je jebao sve zesce i zesce. Kad jedan svrsi, drugi nastavlja! Bio je definitivno prevelik tako da sam se zadovolila time dag a ljubim cijelom dužinom. Nadrazujem mu vrh njenom toplinom. Podigla sam se na laktove I vdjela djedovu proćelavu sijedu glavu kako halapljivo žvaće moju macu. Zamišljala sam da me istodobno jebu I Don I konj.

Next